Ruhát osztottunk a rászorulók részére

A Jobbik Pesterzsébeti Alapszervezete a Csodálatos Világ Gyermek Alapítvánnyal közösen tartott ingyenes ruhaosztást rászoruló kerületi lakosok részére.

2017. február 23-án a Jobbik nagysikerű ruhaosztás tartott helyi képviselői irodájában. A pesterzsébeti szülők és nagyszülők széles választékban válogathattak az új és alig használt, jó minőségű ruhaneműk között. Több doboznyi cipő, csizma, kabát, gyermek- és felnőttruha talált gazdára.

adomány 1

Bencsik János, a pesterzsébeti Jobbik elnöke köszönetet mondott a Csodálatos Világ Gyermek Alapítványnak, amely karitatív akciók egész sorát valósította meg az elmúlt időszakban. Elmondta, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2015-ben hirdette meg az Önkéntesség Évét, melynek sikerén felbuzdulva azóta is keresik a lehetőséget nehéz helyzetbe került honfitársaink megsegítésére.

adomány 2
Lesz folytatás

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a megmaradt ruhadarabok sorsa, Bencsik elmondta, hogy a többségét pesterzsébeti óvodák és iskolák között tervezik szétosztani, a felnőtt ruhákkal pedig megkeresik a kerületi hajléktalanellátó szervezeteket. "A megfelelő meleg öltözék beszerzése sokak számára a tél elmúltával sem egyszerű, ezért döntöttünk az akció folytatásáról" - tette hozzá.

A későbbi adományozási időpontokról a pesterzsébeti Jobbik Facebook oldalán fogják értesíteni a lakosságot. A rászorulók egyénileg is jelezhetik igényüket a pesterzsebet@jobbik.hu e-mail címen.

adomány 3

J. Tamás