Jobbikos segítséggel kapott új játékokat a Boróka Óvoda

Szeptember 24-én, szombaton adták át a János utcai Boróka tagóvodában azokat a pillekőből készült játék állatokat, amelyek gyártási költségeiből a pesterzsébeti Jobbik is kivette a részét.

jatékok

Az idén első alkalommal megszervezett „Boróka Napot” Kondorné Virág Csilla intézményvezető nyitotta meg, aki külön köszönetet mondott a támogatóknak, köztük Bencsik Jánosnak, aki a Jobbik Pesterzsébeti Alapszervezetének képviseletében vett részt a rendezvényen.

A reggel 9-kor kezdődő móka és vidámság egész délelőttön át tartott, a gyerekek támogatói kuponok ellenében kipróbálhatták az arcfestést, az ugrálóvárat, a bátrabbak pedig az óvoda parkolójában motorozhattak is egyet. A program zenés gyermekműsorral és közös pizzázással zárult.

koncert

ugrálóvár

A jótékonysági rendezvény ötletgazdája és főszervezője, Nagy Mónika Viktória szülő elmondta, hagyományteremtő szándékuk is van, mivel az óvodában hosszú ideje nem történt komolyabb fejlesztés, beruházás. Külön köszönetet mondott a Jobbik mellett a Big Bike Pub motoros kocsmának, a Hídvégi-Hús Kft-nek, a Döner Kebabnak, a Pizza King, Pizza Mágus és Pizzeria da Giulia éttermeknek, a McDonalds-nak, valamint a Mosolyfestők Alapítványnak.

Bencsik János elmondta, Nagy Mónika Viktória szeptember elején kereste meg először, hogy segítségre lenne szükségük, hogy hó végére átadhassák a várva várt játékokat. A Jobbik az egyszeri támogatás mellett saját maga is gyűjtést hirdet szimpatizánsai körében, továbbá az alapszervezet alelnöke, Mihók László felajánlotta, hogy elvégzi az óvoda udvarán található, javítást igénylő lakatosmunkákat.

Bencsik János

A Jobbik pesterzsébeti elnöke kifejtette, az elmúlt hetek során saját szemével is meggyőződött arról, hogy az óvoda dolgozói milyen áldozatos munkával és szeretettel fordulnak az ide járó, mintegy 130 gyerek felé, ezért arra biztat mindenkit, hogy lehetősége szerint anyagilag vagy tárgyi eszközökkel támogassa az intézményt, mert mint fogalmazott: „itt minden forint jó helyre megy”.

A Boróka Tagóvoda alapítványi Facebook oldala ide kattintva érhető el.